Lionel

Goedendag, Ik ben Lionel, ik werk inmiddels al 10 jaar als maatschappelijk werker

In het verleden heb ik meerdere projecten gedaan in samenwerking met onder andere stichting Dynamo in Amsterdam.

Ik heb verschillende workshops mogen geven zoals: rapworkshops, beatworkshops, sport en spel, huiswerkbegeleiding en socialmediatraining.

Daarnaast heb ik 2 jaar ervaring opgedaan in Suriname. Hier heb ik gewerkt in een buitenschoolse opvang en in de jeugdgevangenis. Eenmaal teruggekomen in Nederland heb ik mijn eigen bedrijf geopend en heb ik met verschillende organisaties mogen samenwerken. Denk hierbij aan Stichting Parlan, Intermetzo, Parnassia en het Leger des Heils. Mijn kracht ligt bij het motiveren en ondersteunen van kinderen en jongeren. En samen met hun te kijken naar de talenten die in hen schuilen. Om vervolgens samen aan de slag te gaan om hiervan iets heel moois te maken. 

Romy

Hallo ik ben Romy, ik werk inmiddels 8 jaar binnen de zorg. De laatste 6 jaar heb ik mij vooral gericht op kinderen en jongeren. 

Ik heb gewerkt binnen Stichting Parlan en heb hierdoor verschillende kanten van de jeugdzorg mogen zien. Denk hierbij aan crisisgroepen, gesloten jeugdzorg, ondersteuning bij zelfstandig wonen en ambulante hulpverlening. Afgelopen jaar heb ik mijn eigen bedrijf opgericht omdat ik mij breder wil oriënteren. 

Ik heb mogen samenwerken met verschillende organisaties. En heb hierdoor mogen ervaren dat mijn kracht ligt in het maken van contact en het bieden van ondersteuning. 

Ik wil mij richten op het ontwikkelen van kinderen en jongeren. In de huidige maatschappij wordt veel van hen gevraagd. Ik wil werken aan een positief zelfbeeld door middel van sport, spel en creatieve therapie.

Instagram

Click the button en check onze instragram om bekijk waar we op dit moment mee bezig zijn.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of een offerte.

Facebook

Click the button en like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van wat ons op dit moment bezig houd.

Sometimes we only see how people are different from us.
But if you look hard enough, you can see how much we’re all alike.

Embrace the Future is gecertificeerd en aangesloten bij Solopartners.